Mangler du tenner? Åpen dag 30. januar

Bestill gratis konsultasjon
Apollonia bilde

Torsdag 30. januar kl. 08.30-17.00 – Åpen dag hos tannlege Fredrik Skodje og periodontist Anders Skodje – uten forpliktelse og kostnader for pasienten.

Denne dagen har de åpne timeplaner for å møte pasienter med behandlingsbehov for manglende tenner, slitte tenner, tannlegeskrekk eller tannkjøttsykdom.

Dette får du:

  • Gratis røntgenbilder og grundig undersøkelse
  • Informasjon om muligheter og  behandlingsplan
  • Kostnadsoverslag og trygderefusjon

Ring eller send inn skjema gjerne på forhånd for å sette av tid til samtale og undersøkelse med tannlegen.

Lang erfaring

Tannlegene Skodje hos oss har lang erfaring med pasienter tannkjøttsykdommer og som trenger nye tenner. Pasientene blir høyt prioritert og rask og god behandling hos tannlegen. 

 

Tannlege Fredrik Skodje på Colosseum Tannlege Apollonia. Fotografi, 2017

Tannlege Fredrik Skodje kan hjelpe deg med å få søke om støtte til tannbehandling fra Helfo.

-Å gi mennesker økt livskvalitet med varige, naturlige og tiltalende tenner er like givende hver gang, forteller tannlege Fredrik Skodje.

-Det er dessverre ikke en selvfølge for alle nordmenn i 2020 å kunne tygge maten, eller våge å åpne munnen for å le og snakke. Skodje har 20 års erfaring med å sette inn implantater.

-Årsaken til at tennene faller ut er mange. Den mest vanlige årsaken er tannkjøttsykdom, periodontitt. Men også røyking, medisiner, diabetes og dårlig tannpleie kan gjøre at tenner går tapt.

-Mennesker med tannlegeskrekk er noe jeg føler spesielt sterkt for. Det å kunne hjelpe noen til å få kontroll over sin egen tannhelse er viktig, forteller Fredrik.

I hele sin karriere har han jobbet med pasienter med tannlegeskrekk og viser stor empati i møte med denne pasientgruppen.

-Vi tilbyr også behandling med lystgass eller narkose for pasienter som ønsker det, sier han.

Moderne metoder

Nesten daglig tar Colosseum Tannlege Apollonia i mot pasienter med store behandlingsbehov. Vi bruker moderne CBCT-røntgenteknologi for å få det beste forarbeidet.

-Med godt forarbeid blir selve behandlingen mer nøyaktig og sjansen for suksess øker, forteller periodontist Anders Skodje.  

-Behandling med implantat har en god prognose, undersøkelser viser at over 90% av tennene som har blir satt inn fungere bra i veldig mange år, forteller Anders.

Anders Skodje, spesialist på tannkjøttsykdom ved Apollonia tannklinikk i Ålesund. Fotografi 2017

Tannlege Anders Skodje er spesialist på tannkjøttsykdommer. Han anbefaler deg å få sjekket tannkjøttet ditt, også hvis du ikke har symptomer.

Åpen dag

Torsdag 30. januar er tannhelseteamet klare for å ta imot pasienter for gratis undersøkelse. Det blir tatt røntgenbilder og gjort en grundig undersøkelse av tennene. Tannlegen gir informasjon om ulike muligheter og behandlingsmetoder. Etter en slik samtale kommer dere frem til en behandlingsplan, kostnadsoverslag og muligheter for trygderefusjon.


Velkommen!

Ønsker du gratis konsultasjon?
Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger