Nye tenner med nye moderne metoder

Tannimplantater kan være en god løsning for deg som har svært ødelagte tenner eller som mangler en, flere eller alle tennene. Implantater er erstatningstenner som føles, fungerer og ser ut som dine egne naturlige tenner.

Lang erfaring

Hos Colosseum Tannlege Apollonia har vi bred erfaring med tannimplantater og alle våre løsninger kan gi deg vesentlig bedre livskvalitet. Våre tannleger kan fortelle deg hvilke alternativer som kan passe, og finner den beste løsningen for deg. Teknikken bygger årelang forskning, og vi bruker de best dokumenterte tannimplantater på markedet.

Tannlege Fredrik Skodje og hans team har lang erfaring med tannimplantater

Kvalitetsikret og testet

Vår leverandør Nobel Biocare har nå utviklet et nytt implantatsystem – Xeal and TiUltra. Leverandøren vår har strenge vitenskapelige krav til sine komponenter. De er pioner og ledende innen dental restaurering, oppbyggende og estetisk tannbehandling. Produktene produseres med toppmoderne produksjonsmetoder. Alle produkter er klarert for bruk av FDA (U.S. Food og Drug Adminstration) og andre lokale og regionale helsemyndigheter.
Alle produktene til Nobel Biocare gjennomgår en streng kvalitetssikring og testing før levering til tannlegen.

Fordeler med tannimplantater

• Tannimplantater er nye tenner som ser og føles ut som dine egne naturlige tenner. De fungerer også like godt, og etter en kort tilpasningsperiode kan du tygge som vanlig.
• Dine naturlige tenner bevares. Ved andre løsninger må de friske nabotennene slipes ned for å gi feste til en bro. Et tannimplantat derimot, er festet i kjevebenet, og bevarer nabotenner intakte.
• En permanent løsning som varer livet ut.
• Tannimplantater gir intet ubehag og usikkerhet som løstsittende tannproteser. Krever heller ingen festemiddel.
• Bedre utseende. Når man mangler en tann, kan kjevebenet krympe og får ansiktet til å virke eldre. Tannimplantater kan stoppe dette.

illustrasjon tannimplantat en tann

Titanskruen fungerer som en rot for den nye tannen.

Trygderefusjon

Tannimplantatbehandling kan finansieres gjennom HELFO. Refusjon er diagnoseavhengig. Vi har direkteoppgjør med HELFO, og spesialgodkjente tannlege utfører trygdefinansiert tannbehandling etter gjeldende regelverk. Det betyr at du kun betaler egenandel for behandlingen og HELFO dekker resten.

Finansiering med valgfri betaling

I samarbeid med Resurs Bank gir vi deg muligheten til å betale slik det passer deg. Du kan velge å betale på to ulike måter. Med vår behandlingskonto betaler du et fast beløp hver eneste måned. Vil du i stede dele opp betalingen i et gitt antall måneder velger du Colosseumkonto. Vi tilbyr alltid 30-60 dagers gratis kreditt om du velger Colosseum Konto. Det betyr at det alltid går minst en måned før du må betale. Kontakt våre ansatte, så hjelper de deg.