Hvilke kriterier skal du se etter når du skal velge tannlege?

Ved å se etter flere kriterier før du velger tannlegen, gjør at du får en god og riktig behandling. Det sparer du tid og penger på!

Her er 8 kriterier som kan hjelpe deg i å velge riktig tannklinikk:

1. Klinikken bør være seriøs og kvalitetsbevisst, samtidig være konkurransedyktig i pris. Dette er indikasjoner på at tannlegen har et høyt faglig fokus og at tannlegen gjør det som er det beste for pasienten.

2. Tannlegen bør være lett tilgjengelig. Det er en fordel om klinikken har lange åpningstider og lørdagåpent slik at får tannlegetime når det passer en selv, og at tannlegen har kapasitet til å ta inn dersom det skulle oppstå akutte smerter.

3. Hva slags behandling utføres på klinikken? Allmentannleger og spesialister på samme klinikk er en fordel. Da slipper du å forholde deg til flere klinikker hvis du skal utføre flere behandlinger, og samarbeidet mellom flere faglige personer kan være veldig tett og godt.

4. Klinikken bør vise at de setter pasienten i sentrum. Er tannlegen og personalet hyggelige? Det er viktig at klinikken informerer grundig på forhånd og underveis, slik at pasienten føler seg trygg.

5. Helfo-avtale med direkte oppgjør, som gjør at du kun betaler egenandelen. Når det er spesialister i klinikken bør de være godkjent trygdeoppgjør for implantatbehandling og tannregulering.

6. Klinikken bør være moderne utstyrt og digital teknologi bør være på plass for å sikre best mulig diagnostikk og behandling.

7. Tannteknisk laboratorium og autorisert tannteknikker på klinikken eller i nær tilknytning.

Trenger du ny tannlege? Ta kontakt med Colosseum Tannlege Apollonia!

Her er noe av det pasientene sier om Colosseum Tannlege Apollonia etter tannreguleringsbehandling:

wordle 2.png