Få rette tenner av en ekspert

Få hjelp av en ekspert til å få rette tenner!
En kjeveortoped er en slik ekspert, en tannlege med 3 års ekstra utdannelse på spesialfeltet.
Han vil både hjelpe deg med rette tenner, riktig bitt og bedre tannhelse – han bruker både vitenskap og kunst i sitt virke!

Hvorfor trenger en tannregulering?

Tennene er skjeve. Selv om man hadde tannregulering som barn, kan tennene flytte på seg igjen. Spesielt om man ikke har vært så nøye på å bruke sin bittskinne om natten og støttestrengen er ødelagt.
Har du vært plaget med tannkjøttsykdom? Tannkjøttsykdom påvirker tannstillingen, tennene kan ha løsnet og flyttet på seg og tannregulering vil da justere tennene tilbake i stilling.
Dersom man har behov for tannimplantat og da trenger større mellomrom mellom tennene før det kan settes inn, justeres dette med tannregulering.
Overbitt, kryssbitt, underbitt  – tannregulering løser problemene!
-Eller man vil rett og slett bare ha et penere smil!

 

Tannregulering gir strålende resultater

-Rette tenner
-Pent smil
-Bedre munnhelse
– og bedre selvtillit!

Tannregulering kan justere bittet og gjøre at det blir enklere å holde tennene rene, også med tannbørste og tanntråd. En ren munn reduserer faren for infeksjon i munnhulen og gir bedre helse.

Erfaring og kunnskap

Visst du at vår kjeveortoped Dr. Odont Nils Jørgen Selliseth har mange års erfaring med tannregulering og er blant de som har arbeidet lengst i Norge med usynlig tannregulering?

Kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth

Kjeveortopeden arbeider hele dagen med skjeve tenner og bittutfordringer – og skaffer seg derfor raskt mye erfaring. Etter en grundig undersøkelse og diagnose vil kjeveortopeden skille mellom enkel og komplisert behandling. Og dermed gi deg gode råd rundt behandlingsalternativer. Ved komplisert behandling krever det både erfaring og spesialkompetanse for å få rette tenner og bittet korrekt. Men også der behandlingen ser tilsynelatende enkel ut ved start, kan ting oppstå – og da er det godt med en behandler med erfaring som vet hvordan det skal løses.

 

Pasienterfaring med usynlig tannregulering

Influenceren Sara Strand – sarastrandno – har fått tannregulering som voksen etter at behandlingen ble avsluttet litt for tidlig i tenårene. Nå skal de siste justeringene gjøres slik at hun får helt rette tenner. Se henne her fortelle om den sponsede behandlingen: