Hvorfor bør du velge tannregulering hos Apollonia?

Fleksibel åpningstid, ingen ventetid og god forutsigbarhet er bare noen av grunnene til å velge oss. Skal barnet ditt ha tannregulering? Bli bedre kjent med reguleringstannlege Nils Jørgen og få 7 gode grunner til å velge Apollonia!

1. Tett oppfølging og tannleger som bryr seg

Å rette opp tennene er en prosess som ofte starter i 8-9-årsalderen, med avtakbar plate som påvirker veksten, og som fortsetter med fast streng og deretter jevnlig oppfølging i mange år etter at strengen er tatt av. Hos Apollonia er du på fornavn med tannlegen og omvendt.

– Vi ringer hjem til deg og spør hvordan det går etter du har fått streng eller blitt operert. Vi kaller det en “care call”, der vi forsikrer oss om at du har det bra også etter du har vært her. Oppfølgingstimer, justeringer og reparasjoner på strengen koster heller ingenting ekstra, sier Nils Jørgen.

 

Ingen skal grue seg til å få tannregulering!

2. Fleksibel åpningstid – bestill time når det passer dere

Reguleringstannlegen tar imot pasienter 8-16 hver dag og har i tillegg langåpent på onsdager. Da kan dere komme til tannlegen fram til kl. 20 på kvelden.

– Vi har stor forståelse for at tannlegebesøk kan bety at man må ta fri fra skole og jobb, og vi vil være tilgjengelig for pasientene. Hvis dere har lengre reisevei, tilrettelegger vi alltid for at søsken og naboer kan få timer samtidig slik at det blir lettest mulig for dere, sier Nils Jørgen.

Tannklinikken ligger i Ålesund sentrum og er lett å finne. Hvis du kommer med bil, kan du parkere i gaten eller i Aksla parkeringshus helt i nærheten.

3. Riktig pris – del opp beløpet kostnadsfritt

Når pasienten kommer inn til undersøkelse, ofte i 8-9-årsalderen, legger Nils Jørgen en plan sammen med barnet og foreldrene. De får da en fast pris før hver behandlingsfase starter.

Fordeler med fastpris:

  • Inkluderer hele behandlingsforløpet, reparasjoner og justeringer.
  • Forutsigbart – du får ingen uforutsette utgifter.
  • Betalingen kan deles opp i månedlige avdrag – kostnadsfritt.
  • Du er immun mot prisøkning.
  • Tannlegen søker om refusjon og støtte for pasienten. Du betaler kun egenandelen og slipper papirarbeidet.

Første fase av behandlingen kan være vekstpåvirkning, der barnet bruker en avtakbar plate i cirka 1,5 år. I andre fase, oftest i 11-13-årsalderen, har barnet fast streng. Etter hver fase får barnet oppfølging, og den siste oppfølgingsperioden gjelder i mange år.

– Vi blir godt kjent, ettersom vi ofte følger barna fra barneskolen til fullført utdanning langt ut i 20-årene, smiler Nils Jørgen.

4. Time på dagen – få hjelp med en gang hvis noe skjer

Apollonia er alltid tilgjengelig for pasientene og garanterer at du får time samme dag eller påfølgende dag for akuttbehandling.

Ring eller skriv til Apollonia på Messenger-chatten, så får du svar raskt.

 

5. Moderne klinikk med trivelig miljø

Velg blant flere ulike spill til PS4!

– Vi bryr oss om pasientene våre og vil at de skal trives her. Derfor har vi en moderne klinikk med helt nytt utstyr som gjør at behandlingen går raskt og smertefritt, og pasientene kan blant annet se på TV fra tannlegestolen, forteller Nils Jørgen.

I tillegg til høyt kunnskapsnivå blant de ansatte, har Apollonia gamingsone med PlayStation 4 og stor skjerm, en god kaffemaskin og godt lesestoff for alle hvis det blir litt venting. På pussestasjonene kan du pusse tennene før timen din, og har du glemt å ta med tannbørsten din får du en av oss.

6. Alternativer til vanlig tannregulering

Hvis du av ulike grunner ønsker en mindre synlig streng, har du tre alternativer.

– De aller fleste velger vanlig streng på tennene og trives godt med det. Barna synes det er gøy å skifte farger på strikkene når de kommer inn til kontroll, og strengen er ofte tatt av innen barna er tenåringer, understreker Nils Jørgen.

7. Å få tannregulering skal ikke gjøre vondt!

Å få tannregulering innebærer at du flytter på tennene for at de skal stå rett. Det er helt normalt og ufarlig at det gjør vondt de første dagene, men det trenger ikke å gjøre det. Apollonia har utviklet et system for smertebehandling de første dagene.

– Når voksne fjerner visdomstenner, er det en selvfølge at de får smertestillende. Å få tannregulering kan gjøre like vondt de første dagene, men det har ikke vært like vanlig å gi smertestillende. Vi er opptatt av at barna ikke skal ha smerter eller grue seg til å få tannregulering, sier reguleringstannlege Nils Jørgen Selliseth betryggende.

Barnet slipper å ta avtrykk av tennene, men får i stedet scannet munnen med et lite kamera. Scanningen er helt smertefri, i motsetning til avtrykk som kan være ubehagelig.

 

Lurer du på om barnet ditt skal ha tannregulering? Kontakt oss, så avtaler vi en time!