Kjære pasient med tannkjøttsykdom

Corona-utbruddet har dessverre redusert muligheten vår til å utføre tannbehandling. 12. mars stengte Regjeringen landets tannklinikker, vi fikk kun lov til å utføre smerte- og infeksjonsbehandling. Dette har vi utført under svært strenge smitteverntiltak.

Gradvis åpning

Og vi er glade for vi nå kan gradvis gjenoppta driften på klinikken for vi vet at ubehandlet tannkjøttsykdom kan få konsekvenser som tanntap. Klinikken åpner forsiktig i tråd med myndighetenes krav til gode smittevernstiltak og med få pasienter samtidig i klinikken slik at du som pasient skal føle deg trygg og godt ivaretatt.

Annerledes å gå til tannlegen nå

Det betyr at det er litt annerledes å gå til tannlegen nå enn det var før Corona-utbruddet. Vi skal ha god avstand mellom pasientene på venterommet, ledsager bes helst å vente ute og vil kun unntaksvis få adgang til behandlingsrommet. Vi tar kontakt for timeavtale, og skulle du ha noen spørsmål eller trenger time med engang – ta kontakt.

Ta godt vare på hverandre!

Beste hilsener fra Anders Skodje

Tannlege MNTF, spesialist i periodontitt

Anders Skodje, spesialist på tannkjøttsykdom ved Apollonia tannklinikk i Ålesund. Fotografi 2017

Tannlege Anders Skodje er spesialist på tannkjøttsykdommer. Han anbefaler deg å få sjekket tannkjøttet ditt, også hvis du ikke har symptomer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *