Kjære pasient

Corona-utbruddet har dessverre redusert muligheten vår til å utføre tannbehandling. 12. mars stengte Regjeringen landets tannklinikker, vi fikk kun lov til å utføre smerte- og infeksjonsbehandling. Dette har vi utført under svært strenge smitteverntiltak.

Gradvis åpning

Og vi er glade for vi nå kan gradvis gjenoppta driften på klinikken for vi vet at det plager med tennene går ut over livskvaliteten. Klinikken åpner forsiktig i tråd med myndighetenes krav til gode smittevernstiltak og med få pasienter samtidig i klinikken slik at du som pasient skal føle deg trygg og godt ivaretatt.

Annerledes å gå til tannlegen

Det betyr at det er litt annerledes å gå til tannlegen nå enn det var før Corona-utbruddet. Før timen vil vi gjennomgå et spørreskjema muntlig for å unngå inntak av smittende pasienter. På klinikken har vi ommøblert venterommet slik at vi kan ha avstand mellom pasientene på venterommet, ledsager bes helst å vente ute og vil kun unntaksvis få adgang til behandlingsrommet. Vi tar kontakt for timeavtale, og skulle du ha noen spørsmål eller trenger time med engang – ta kontakt.

Ta godt vare på hverandre!

Beste hilsener fra Fredrik Skodje

Tannlege MNTF – Godkjent for implantatprotetikk med trygdestønad