Tannlegeskrekk – har du tannlegeskrekk, eller kjenner du noen med tannlegeskrekk?

Tannlegeskrekk er kanskje mer vanlig og alvorlig enn du tror. Det kan være opp mot 10% av voksne befolkningen som lider odontofobi, alvorlig tannlegeskrekk.

Heldigvis kan vi hjelpe deg

Vi legger stor vekt på å bygge gode relasjoner mellom deg som pasient og tannlege. Derfor samtaler vi grundig i forkant av behandlingen. Bare du vet hvor dine grenser går, derfor er det viktig at du kommuniserer godt med tannlegen din.

Våre tannleger har tilleggsutdanning for å bedre kunne forstå situasjonen til de som lider av tannlegeskrekk, og vil hjelpe deg på dine premisser.

Først når du er klar, vil tannlegen utføre behandling på deg. Hos Colosseum Tannlege Apollonia tar vi steg for steg sammen.

Ingen ventetid hos Colosseum Tannlege Apollonia

TV2 viser i denne reportasjen at det dessverre er lang ventetid på behandling for de med odontofobi i det offentlige. I Møre og Romsdal er ventetiden over fire år.

Hos oss på Colosseum Tannlege Apollonia er det ingen ventetid og vi tilbyr både spesialistbehandling og tannbehandling i narkose.

Uansett hvor skadd et tannsett er, kan det rehabiliteres hos oss.

Alt under ett tak

Vi har nesten alle spesialistområder innen tannbehandling samlet under ett tak. Med over 50 medarbeidere har vi et unikt kompetansemiljø for å gi deg den beste tannbehandlingen, om du bare trenger en enkel tannrens eller en mer kompleks behandling.

Les mer om hva de forskjellige tannspesialistene gjør her.

Bestill time hos Colosseum Tannlege Apollonia og kom i kontakt med våre dyktige behandlere.