Forsterket smittevern

Vi er åpent og tar imot pasienter med forsterket smittevern for tannbehandling. Vi følger anbefalingene fra Helsedirektoratet, har ekstra hygienerutiner og vi bruker noe lengre tid pr. behandling for å kunne utføre alle våre prosedyrer korrekt. Dette gjør at vi sikrer deg som pasient, våre ansatte og samfunnet generelt mot smittespredning.

Forsterket smittevern og prosedyrer

Når vi nå bruker ekstra smittevernsutstyr og ser vi kanskje litt annerledes ut enn du er vant til. Vi er like blide og hyggelige bak utstyret som du er vant til.

Også du som pasient kan bidra til å redusere smittespredning i befolkning gjennom å avtale time før du kommer til klinikken. Møt opp til rett tid og ikke opphold deg unødvendig lenge på venterommet. Sørg også for god håndvask/desinfeksjon når du kommer til klinikken. Meld deg i resepsjon for å få munnbind og bekrefte at du er frisk, ikke karantene eller vært på utenlandsreise. Inne på venterommet ber vi deg forholde deg til 1-metersregelen og holder god avstand til andre pasienter. Når vi roper deg opp kommer vi ikke til å håndhilse på deg, men smile bredt og være veldig glade for å se deg!

Inne på behandlingsrommet må alle pasienter må skylle med munnen i ett min og spytte ut for at vi skal redusere risikoen for dråpesmitte under behandling.  Under noen behandlinger vi legger på en beskyttelsesduk over munnen din slik at kun de tennene som skal behandles er synlige, for å redusere dråpesmitte.

Sørg for at du på vei ut også vasker hendene godt eller desinfiserer dem.

Som pasient hos oss kan du være sikker på at vi gjør vårt ytterste for å sørge for din og vår sikkerhet, og vi gleder oss til å treffe deg igjen! Ta gjerne kontakt med oss pr telefon hvis du trenger avklaring rundt dette.

Tannhelsetjenesten er en viktig del av helsetjenesten og vårt viktigste bidrag er å bidra til å redusere smittespredningen i befolkningen. Vårt hygienetillegg er nå på 250,-