Estetisk tannbehandling

Apollonia bilde

Estetisk tannbehandling

Alle fortjener et smil, er vår filosofi. Dette kan estetisk tannbehandling hjelpe med. Vi kan gi deg et flott smil!

 

Hollywoodsmilet

Det sies at Hollywoods førsteelsker Clark Gable led av alvorlig tannkjøttbetennelse, dårlig ånde og små, skjeve tenner. Hans vakre filmsmil var et resultat av tynne skall, som han klistret fast til sine egne tenner.

Problemet var at de så lett ramlet av. Vivien Leigh, Gables motspiller i «Tatt av vinden», skal senere ha fortalt at hun hatet å kysse ham.

På 1980-tallet utviklet tannlegene gode metoder for å feste porselensfasetter, så i dag kan du heldigvis både kysse og tygge trygt.

Tom Cruise var 39 da han fikk tannregulering, og det fortelles at tannlegen hans fikk en vanskelig jobb fordi reguleringen måtte fjernes før hver filming. Derfor ble også resultatet ok – men ikke fantastisk.

Rehabilitering av smil

Samme hvor skadet et tannsett er, så kan det alltid rehabiliteres. Et fint smil gir god selvfølelse, og en bedre hverdag. Dersom du har sjenerende skader på tennene, kan vi hjelpe deg.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger