Få smilet tilbake

Samme hvor skadet et tannsett er, så kan det alltid rehabiliteres. Vi har ulike metoder for å gi deg et flott smil.
Se hvordan!

Noen ganger må man bygge opp igjen tenner. Det kan være at tennene er slitte, skadet eller at man er misfornøyd med det naturen har gitt en.

Behandling med porselen

Porselensfasetter, skallfasetter eller tannfasetter er et tynt skall av porselen som limes på tennene for å gi de bedre form og farge. Fasettene anvendes for nesten alle estetiske ønskemål, særlig ved misfargede tenner som ikke lar seg bleke, uønskede mellomrom, slitte fortenner eller ujevn tannform. Med fasettene kan man bygge opp skadede eller deformerte tenner, men kan i enkelte tilfeller også anvendes mot skjeve tenner.

Slitte tenner førSlitte tenner etter

Tannimplantat

Et tannimplantat er en erstatning for en rot. På toppen av det nye implantatet kan det fremstilles en krone. Implantatet og kronen erstatter tannen i sin helhet. Implantatet fungerer som de naturlige tennene dine og støtter den individuelt tilpassede keramiske kronen eller broen.

illustrasjon tannimplantat en tannTannimplantat på en tann

Fjerning av belegg og misfarging

Vi fjerner belegg og misfarging på tennene. Dette gjøres like mye av hygieniske årsaker som estetiske.

Vi tilbyr behandlingen Air Flow, som på en meget effektiv og smertefri måte fjerner belegg og misfarging. Tennene sandblåses med vann og natriumbikarbonat. Misfarging av røyk, rødvin, kaffe og lignende fjernes. Resultatet er glattere, renere og hvitere tenner. Metoden er skånsom og behagelig og gir et resultat som varer i ca. 6-12 måneder.

Samme hvor skadet et tannsett er, så kan det alltid rehabiliteres. Vi har ulike metoder for å gi deg et flott smil.

Vi har ingen ventetid, bestill time her eller kontakt oss på telefon 70104670 eller send e-post til firmapost@apollonia.no

Ønsker du gratis konsultasjon?
Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger