Om oss

Apollonia bilde

Nye behandlingsmetoder

Vi i Apollonia ønsker å tilby et komplett tilbud til våre pasienter, slik at vi kan hjelpe dem – uansett problem.

Her kan du lese om de nyeste behandlingene vi kan tilby:

Tannbehandling i narkose

Vi har utvidet vårt tannhelsetilbud. Som eneste private tannlege mellom Bergen og Trondheim, tilbyr vi nå tannbehandling i narkose. Det er et etterlengtet tilbud til de som lider av odontofobi – tannlegeskrekk.

Kapasiteten på sykehusene for tannbehandling i narkose er sprengt; ventelistene er veldig lange. Lørdag 5. mars 2011 ble de første pasientene behandlet i narkose på Apollonia. Tilbakemeldingene er kjempegode, og vi ser fram til å hjelpe enda flere pasienter.  Les mer om tannbehandling i narkose.

Tenner på en time

Det er faktisk mulig å få nye faste tannimplantater samme dag du opererer. Inngrepet tar bare en time med behandlingskonseptet Nobel Guide, utviklet av implantatprodusenten Nobel Biocare.

 

Første trinn er en CT-scanning av kjeven. På grunnlag av denne blir operasjonen grundig planlagt, slik at vi kan operere inn festene med stor presisjon. Deretter skrus implantatene fast, og du har fått deg et stødig smil. Med denne behandlingen slipper du både ventetiden med løse proteser og operasjonssår. Dermed er også ubehaget i etterkant av operasjonen kraftig redusert.

Direkte belastning av implantatene

Direkte og tidlig belastning av implantatene betyr at implantatene belastes før forbeningen mellom kjeveben og implantat er ferdig. Fordelen ved å direkte belaste implantatene er at man får faste tenner rett etter operasjonen, og slipper midlertidige, løse tenner i ventetiden. Både enkelttenner og hele broer kan belastes direkte. Les mer om tannimplantater.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger