Tannfasetter

Apollonia bilde

Porselensfasetter

Noen ganger må man bygge opp igjen tenner. Det kan være at tennene er slitte, skadet, eller at man er misfornøyd med det naturen har gitt en. Da er det vanlig å bruke fasetter.

Hva er tannfasetter?

illustrasjon av tannfasetter

Skallfasetter: Et tynt skal av porselen som limes utenpå eksisterende tenner for å gi et fint smil.

Porselensfasetter, skallfasetter eller tannfasetter er et tynt skall av porselen, som limes på tennene for å gi dem bedre form og farge.

Fasettene anvendes for nesten alle estetiske ønskemål. Særlig ved misfargede tenner som ikke lar seg bleke, uønskede mellomrom, slitte fortenner eller ujevn tannform.

Fine tenner på naturens premisser

Med fasettene kan man bygge opp skadede eller deformerte tenner, men kan i enkelte tilfeller også anvendes mot skjeve tenner. Vårt mantra er hele tiden at justering skal skje på naturens premisser, med så skånsom inngripen som mulig. Vi er svært forsiktige med å slipe tenner for å endre formene.

For et fint og funksjonelt resultat, sliper vi minimalt på forsiden av tennene. Vi er svært forsiktige og sparer så mye som mulig av den opprinnelige tannsubstansen. Helheten er viktig. Vårt mål er at du skal få et naturlig og harmonisk smil, som varer.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger