Priser

Apollonia bilde

Trygd og tannimplantater

Tannlegen vurderer selv om pasienten kommer innenfor regelverket for trygderefusjon. Tapte tenner som skal erstattes ved hjelp av trygderefusjon er et eget område. Det stilles spesielle krav til tannlegenes kompetanse både for vurdering og behandling.

Apollonia har spesialistene

Utgifter til implantatforankret tannprotetisk behandling, dekkes bare dersom den kirurgiske innsettingen av tannimplantater er utført av en spesialist i oral kirurgi og oral medisin, spesialist i kjevekirurgi og munnhulesykdommer eller spesialist i periodonti.

Den protetiske delen av behandlingen må utføres av en spesialist i oral protetikk, eller en tannlege med kompetanse godkjent av Helsedirektoratet.

Ved Colosseum Tannlege Apollonia har vi både allmenntannleger, og ulike spesialister, som gir oss kompetanse til å utføre all trygdefinansiert tannbehandling. Tannlege Fredrik Skodje er godkjent av NAV for å gjøre trygdefinansiert tannbehandling.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger