Priser

Apollonia bilde

Trygd og tannkjøttssykdom

NAV yter stønad til behandling av alvorlig tannkjøttsykdom. Det forutsettes at behandlingen er systematisk og strekker seg over minst tre måneder. Dersom pasienten avbryter behandlingen, mister pasienten sine trygderettigheter.

Tapte tenner

Om man har mistet en eller flere tenner på grunn av tannkjøttsykdom, kan det være grunn for å få støtte til å erstatte de tapte tennene. NAV gir støtte dersom den tapte tannen eller tennene er blant de ti fremste i tannrekken. Tapte tenner kan enten erstattes med faste broer, tannimplantater eller avtakbare proteser. Colosseum Tannlege Apollonia vurderer din situasjon i henhold til regelverket.

Vi tar oss også av alt papirarbeidet og nødvendig dokumentasjon i forbindelse med trygdeytelsen.

Vi er godkjent

Størrelsen på ytelsen avhenger av hvor mange tenner som er tapt og hvilken type behandling som velges. For å kunne iverksette behandlingen som faller innenfor reglene om trygderefusjon, stilles det spesielle krav til tannlegens kompetanse både for vurdering og behandling. Colosseum Tannlege Apollonia har denne godkjenningen.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger