Spørsmål og svar

Apollonia bilde

Tannimplantatbehandling i utlandet

Er tannimplantatbehandling i utlandet et godt alternativ?

Mange nordmenn har fått øynene opp for billig tannbehandling i utlandet. Pasientene lokkes med tannbehandling, reise og opphold i eksotiske land til en lav pris.

Viktig med planlegging og oppfølging

Avansert tannbehandling, som innsetting av tannimplantater er en meget teknisk behandling. Behandlingen setter store krav til tannhelsepersonell og grundig planlegging og samarbeid mellom tannlege, oralkirurg og tanntekniker.

Det krever også regelmessig oppfølging i etterkant.

Det finnes et utall implantatsystemer i verden. Dersom en pasient har fått utført implantatbehandling i utlandet, er det vanskelig å få utbedret skader på konstruksjonen i Norge. Hvert system har sine verktøy, og komponenter som ikke er kompatible med hverandre.

Rask oppfølging

Ved komplikasjoner med tannimplantatene er rask og riktig behandling alfa omega for å forhindre dype betennelser og skader på komponentene.

Vi i Colosseum Tannlege Apollonia synes at tennene dine fortjener god oppfølging av en tannlege som er tilgjengelig – også etter at regningen er betalt.

Tannbehandling utført i utlandet, som i utgangspunktet var billig, kan fort bli kostbar og gi deg unødvendige plager.

Finansiering gjennom HELFO

I Norge kan tannbehandlingen i mange tilfeller finansieres gjennom HELFO. Refusjonen er diagnoseavhengig, og det er tannlegen som etter et regelverk avgjør om du får refusjon eller ikke.

Ved Colosseum Tannlege Apollonia har vi direkteoppgjør. Det betyr at du kun betaler egenandelen for behandlingen, og HELFO dekker resten.

 

Hvis du har spørsmål om tannbehandling, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger