Spørsmål og svar

Apollonia bilde

Ungdom og tannbehandling

I Norge er tannpleie gratis hos Den offentlige tannhelsetjenesten for barn opp til fylte 18 år. Det er 75% rabatt for personer mellom 18 år og ut året man fyller 20 år.

Etter dette har pasienten selv ansvar for å kontakte ny tannlege. Mange unge utsetter dette, og går ikke til tannlegen før de har tannverk. Colosseum Tannlege Apollonia oppfordrer unge pasienter til å ta kontakt etter fylte 21 år for jevnlig kontroll av tennene. Slik unnlater du å skyve problemene foran deg, og får ikke ubehagelige og dyre overraskelser.

Tannregulering

Nesten 35 % av alle norske barn behøver tannregulering i oppveksten. De fleste av disse henvises fra skoletannlegen. Dersom man opplever skjeve tenner, kan man også på eget initiativ ta kontakt med en kjeveortoped. Han kan fortelle deg alt du trenger å vite om tannregulering.

For ungdommer og voksne finnes det mindre synlig apparatur som blanke klosser. I tillegg kan vi tilby usynlig tannregulering for deg som vil at tannreguleringen skal forbli en sak mellom deg og din tannlege.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger