Spørsmål og svar

Apollonia bilde

Ungdom og tannbehandling

I Norge er tannpleie gratis hos Den offentlige tannhelsetjenesten for barn opp til fylte 18 år. Det er 75% rabatt for personer mellom 18 år og ut året man fyller 20 år.

Etter dette har pasienten selv ansvar for å kontakte ny tannlege. Mange unge utsetter dette, og går ikke til tannlegen før de har tannverk. Apollonia Tannklinikk oppfordrer unge pasienter til å ta kontakt etter fylte 21 år for jevnlig kontroll av tennene. Slik unnlater du å skyve problemene foran deg, og får ikke ubehagelige og dyre overraskelser.

Tannregulering

Nesten 35 % av alle norske barn behøver tannregulering i oppveksten. De fleste av disse henvises fra skoletannlegen. Dersom man opplever skjeve tenner, kan man også på eget initiativ ta kontakt med en kjeveortoped. Han kan fortelle deg alt du trenger å vite om tannregulering.

For ungdommer og voksne finnes det mindre synlig apparatur som blanke klosser. I tillegg kan vi tilby usynlig tannregulering for deg som vil at tannreguleringen skal forbli en sak mellom deg og din tannlege.

Kontakt oss

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger