Allmennbehandling

Apollonia bilde

Allmenn tannbehandling

Med god tannhygiene, fluor og et sunt kosthold kan du daglig ivareta egen tannhelse. Regelmessige besøk hos tannlege eller tannpleier er viktig forebyggende tannbehandling.

Våre tannpleiere og tannhelsesekretærer vil hjelpe deg å forebygge tannsykdom, og gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på tennene dine. Hos oss vil du bli instruert i riktig børsteteknikk, bruk av tanntråd, mellomromsbørster og fluor.

Noen ganger kreves det tettere oppfølging med hyppige kontroller som følge av en endring i din tannstatus. Dersom oppfølgende behandling er nødvendig, har vi spesialister i periodonti som kan hjelpe deg.

Tannpleier viser tannbehandling til pasient

Forebyggende tannbehandling

Forebyggende tannbehandling hos barn kan omhandle bruk av avtakbare apparater; plater som forebygger tann- og kjevestillingsfeil. Dette gjøres ofte i blandingstannsettet, og poenget er å unngå at man senere må gjøre større inngrep som for eksempel tannregulering, kirurgiske inngrep mot tannkjøttbetennelse eller tannimplantater.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger