Allmennbehandling

Apollonia bilde

Behandling ved tannlegeskrekk

Det er ikke bare bare å gå til tannlege for alle. Noen mennesker har odontofobi, også kalt tannlegeskrekk. Det vanskeligste for deg med tannlegeskrekk er kanskje det å oppsøke en tannlege.

Da er det bra å vite at Apollonia ønsker å hjelpe deg som har angst. Vi gjør alt vi kan for å lette situasjonen. Det viktigste er at du føler deg trygg, og kan stole på tannlegen din.

Relasjoner

Vi legger stor vekt på å bygge gode relasjoner mellom deg som pasient og tannlege. Derfor samtaler vi grundig i forkant av behandlingen. Bare du vet hvor dine grenser går, derfor er det viktig at du kommuniserer godt med tannlegen din.

Våre tannleger har tilleggsutdanning for å bedre kunne forstå situasjonen til de som lider av tannlegeskrekk, og vil hjelpe deg på dine premisser.

Først når du er klar, vil tannlegen utføre behandling på deg. Hos Colosseum Tannlege Apollonia tar vi steg for steg sammen.

Psykolog

Vi tilbyr konsultasjon hos psykolog.

Psykologen som vi har knyttet til Apollonia kommer til klinikken den dagen du har avtale, og gjennomfører en konsultasjon i våre lokaler.

Lystgass

For noen mennesker er ikke den gode relasjonen nok til å takle behandlingen. Da kan vi bruke beroligende medikamenter eller lystgass, som angst- og smertedempende middel under behandlingen.

Det viser seg ofte at bruken av lystgass gir pasienten en selvtillit som gjør at de etter hvert klarer seg uten. Dette er en viktig målsetting, og en stor seier for pasienten.

Vår tannlege Fredrik Skodje har mye erfaring med behandling av pasienter med tannbehandlingsangst. Det er også han som utfører tannbehandling med lystgass.

Narkose

Vi tilbyr også tannbehandling under narkose, et etterlengtet tilbud til de som lider av tannlegeskrekk. Før narkosebehandling, er det nødvendig med en konsultasjon og undersøkelse, samt avklaring om helsetilstand.

Behandlingen innebærer at hele kroppen bedøves. Pasienten er fullstendig bevisstløs gjennom operasjonen. Tannlegen utfører tannbehandling som kan være problematisk for pasienten å mestre i våken tilstand. Anestesilege og anestesisykepleier sikrer deg trygg behandling ved å overvåke narkosebehandlingen.

Vi oppfordrer deg til å ta det første steget, og kontakte oss i dag. Vår erfaring er at mange pasienter opplever besøket hos oss som en lettelse, og at det ikke er så skummelt som de hadde forestilt seg.

  Kontakt oss

  Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

  Nyhetsbrev

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

  Abonner
  Apollonia bilde
  Kontakt oss Messenger