Allmennbehandling

Apollonia bilde

Narkosebehandling

Narkose er et etterlengtet tilbud til pasienter som har tannlegeskrekk (odontofobi). Hos Colosseum Tannlege Apollonia tilbyr vi, som eneste private tannklinikk i vårt distrikt, tannbehandling i narkose. Før narkosebehandling er det nødvendig med en grundig undersøkelse.

Grundige vurderinger

Under den første undersøkelsen vurderer tannlegen din tannstatus. Det lages en behandlingsplan og alternativer diskuteres. Du får også et kostnadsoverslag over behandlingen. Noen pasienter har krav på refusjon, som også tas med i vurderingen.

Pasienten må sammen med fastlege fylle ut et helseskjema som avklarer helsetilstanden. Helsetilstanden blir grundig vurdert av anestesilege Knut Rusten før behandlingen gjennomføres.

Under narkosebehandlingen

Narkosebehandling innebærer at hele kroppen bedøves. Pasienten er dermed bevisstløs gjennom hele behandlingen. Tannlegen utfører nødvendig tannbehandling, som kan være problematisk for pasienten å mestre i våken tilstand. Narkosebehandlingen overvåkes av anestesilege og anestesisykepleier som sikrer deg trygg behandling.

Hvem kan få utført tannbehandling i narkose?

All tannbehandling kan utføres i narkose, men pasientens helsetilstand setter av og til grenser. Noen pasienter har større nytte av slik behandling enn andre. Dette er pasienter med:

  • tannlegeskrekk – odontofobi
  • særlig stor brekningstendens
  • generelle sykdommer som vanskeliggjør tannbehandling

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger