Allmennbehandling

Apollonia bilde

Første gang hos oss

Du er i oppmerksomhetens sentrum her hos oss. Første gang du er her samler vi oss om tre ting: Vi lytter, vi undersøker og vi samtaler.

Lytte – Du kjenner problemet ditt, og vi lytter til det du forteller oss. Din beskrivelse er en viktig del av undersøkelsen.

Undersøke – Grundig klinisk og røntgenologisk undersøkelse av tennene dine. Vi tar røntgenbilder og foto, undersøker deg klinisk og tar avtrykk for å kunne lage gipsmodeller av tennene dine.

Samtale og orientering – Vi snakker om det vi har funnet ut. Dette gir deg kunnskap om tilstanden på munnhulen og tennene dine. Tannlegen forklarer mulige behandlingsplaner, og gir deg kostnadsoverslag på disse. Du vil i tillegg bli orientert om eventuelle trygderettigheter, og få et tidsestimat om hvor lang tid behandlingen vil ta. På bakgrunn av tannlegens råd er det nå du som velger hvilken behandling du ønsker.

Første tannlegetime for allmenntannbehandling

Alt henger sammen

Du kan stole på oss i Apollonia

For å kunne gjøre en best mulig vurdering, trenger vi informasjon om allmennhelsen din. Dette er viktig av flere grunner. Alt henger sammen, og kunnskap om din allmennhelse kan brukes for å forstå tannhelsen din bedre. Det er også svært viktig at vi får kjennskap til eventuell bruk av medikamenter. All informasjonen er selvsagt taushetsbelagt.

Tannlegeskrekk

Dersom du lider av odontofobi, skal du være trygg på at vi kan ta vare på deg. Våre tannleger har opplæring i å behandle pasienter med tannlegeskrekk, og vi har utvidet behandlingstilbudet med psykolog, beroligende medikamenter, lystgass og full narkose.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med tannlegeskrekk her.

Vi hjelper deg – uansett

Enkelte tilstander eller sykdommer kan utløse trygderefusjon.

Colosseum Tannlege Apollonia vurderer tilstanden din opp mot regelverket. Dette både informerer vi om og tar oss av.

Vi tar imot nye pasienter med åpne armer, uansett behov. Colosseum Tannlege Apollonia ønsker å behandle deg gjennom livets ulike faser, og har kompetansen til å være med hele veien.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger