Tannimplantat

Apollonia bilde

All-on-4®

Få nye tenner på en dag, hos Colosseum Tannlege Apollonia, med All-on-4® fra Nobel Biocare.

All-on-4®, eller alle på 4, er utviklet av Dr. Paulo Malo fra Portugal. I 1998 hadde han den første pasienten med denne behandlingen. Siden har hundre tusen pasienter fått behandling med dette konseptet fra Nobel Biocare. Behandlingen er veldokumentert, og har gode prognoser.

Raskt

Behandlingskonseptet All-on-4® passer ikke for alle, men er en god løsning for pasienter som mangler alle tennene, eller nesten alle tennene sine. Fordelen med metoden, er at både behandlingstiden og tilhelingstiden etter behandling er kort.

Det betyr at man raskt får tilbake normal funksjon, estetikk og tale. For mange henger dette direkte sammen med en god selvfølelse.

Nobel Giocare all on 4 illustrasjon

Ved hjelp av fire implantater i kjeven, får tannlegen festet en bro.

Ferdig på dagen

Behandlingen gjøres på én dag, etter en grundig undersøkelse og planlegging. Fritt oversatt til norsk heter det nye behandlingskonseptet «alle på fire». Grunnen til det, er at en oralkirurg setter inn fire implantater i kjeven under behandlingen. Deretter setter tannlegen en bro på disse implantatene.

Tannlege Fredrik Skodje sørger for at man slik får alle tennene på plass, på en rask og god måte. Ofte er dette viktig for pasientene. De fleste ønsker å kunne leve et normalt liv snarest mulig etter behandling.

Her skiller All-on-4® seg fra mer tradisjonelle behandlingsmetoder, ved at man slipper å gå med protese som en midlertidig løsning. Pasienten får faste tenner med én gang.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger