Tannimplantat

Apollonia bilde

Behandlingstid tannimplantater

Tannimplantatbehandling har ofte vært forbundet med lang behandlingstid. Ved Colosseum Tannlege Apollonia forsøker vi å redusere behandlingstiden.

Tilhelningen ved den tradisjonelle behandlingsprosessen kan ta mellom 3 og 6 måneder. Under tilhelingsperioden får pasienten en midlertidig protese til den permanente kronen kan settes på plass.

Direkte belastning gir faste tenner

I de tilfeller det er mulig, kan implantatene belastes allerede etter noen dager – eller til og med samme dag som de er satt inn. Direkte og tidlig belastning av implantatene betyr at man belaster implantatene før forbeningen mellom kjeveben og implantat er ferdig.

Fordelen ved å direkte belaste implantatene, er at man får faste tenner rett etter operasjonen, og slipper midlertidige, løse tenner i ventetiden. Både enkelttenner og hele tannbroer kan direkte belastes.

Faste tenner på operasjonsdagen

Tannløshet kan være et alvorlig handicap som vi tar seriøst ved Colosseum Tannlege Apollonia. Vi samler derfor kirurg, tannlege og tanntekniker på klinikken når vi planlegger slike operasjoner. På denne måten kan vi gi deg faste tenner på operasjonsdagen om du ønsker – og benkvalitetene tillater det.

Noen pasientgrupper har større risiko for komplikasjoner. For disse pasientene må vi derfor individuelt vurdere risikoen ved direkte belastning av implantatene.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger