Tannimplantat

Apollonia bilde

Implantat

Implantater kan være en god løsning for deg som har svært ødelagte tenner, eller som mangler en, flere eller alle tennene. Tannimplantater er erstatningstenner som ser ut som, føles som, og fungerer som dine egne naturlige tenner.

Tannlege og pasient

 

Erstatning av en tann

Et implantat er en god erstatning for en rot. På toppen av det nye implantatet kan det fremstilles en krone. Implantatet og kronen erstatter tannen i sin helhet.

 

Erstatning av flere tenner

Dersom du mangler flere tenner kan det settes inn ett og ett enkeltimplantat med kroner som sitter fast. Ofte er det mest hensiktsmessig å sette en bro på implantatene. Det kan være en fordel prismessig og med tanke på renhold

 

Erstatning av alle tennene

Dersom alle tennene mangler, finnes det to muligheter. Man kan sette inn flere implantater med god fordeling som fungerer som et fundament for så å bygge en bro på disse. Implantatbroen ser ut som og føles som egne tenner. Et annet alternativ er avtakbar protese som er forankret i to eller flere implantater. Protesen kan fjernes, men holder seg likevel trygt i munnen.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger