Nye tenner på en dag

Bestill gratis konsultasjon
Apollonia bilde
Fredrik Skodje
Fredrik Skodje
Tannlege - Godkjent for implantatprotetikk med trygdestønad.
Les mer »

Manglende eller svært ødelagte tenner kan føre med seg en rekke ubehag og problemer. Heldigvis kan vi i Apollonia hjelpe deg!

Kjevebenet kan krympe, og gjøre at man ser eldre ut, spising blir problematisk, og man kan få nedsatt selvfølelse.

Hos oss i Apollonia mener vi at alle fortjener et smil, og dersom manglende eller ødelagte tenner gjør at du vegrer deg for å smile – da vil vi hjelpe deg!

Tannimplantater er en permanent løsning på slike problemer, og varer normalt livet ut. De både ser og føles ut som dine naturlige tenner, og man behøver ingen justeringer etter innsetting.

Nye tenner på en dag

Tannimplantatbehandling har ofte vært forbundet med lang behandlingstid. Ved Colosseum Tannlege Apollonia forsøker vi å redusere behandlingstiden, og vi har alle spesialistene samlet under ett tak.

I de tilfeller det er mulig, kan implantatene belastes allerede etter noen dager – eller til og med samme dag som de er satt inn. Direkte og tidlig belastning av implantatene betyr at man belaster implantatene før forbeningen mellom kjeveben og implantat er ferdig.

Dette gjør ventetiden mye kortere. Du får faste tenner rett etter operasjonen, og slipper midlertidige, løse tenner.

Vi samler kirurg, tannlege og tanntekniker på klinikken når vi planlegger implantatoperasjoner. På denne måten kan vi gi deg faste tenner på operasjonsdagen.

Du kan ha rett til støtte fra Helfo

Vet du at du kan ha rett på inntil 80 prosent refusjon på tannimplantater? En rekke sykdommer og skader gir deg nemlig krav på støtte fra Helfo. Dette kan du finne mer utfyllende informasjon om her.

Det er viktig for oss at pasientene våre ikke går glipp av refusjon. Hos Apollonia tannklinikk hjelper vi deg med å søke om støtte.

Vi går alltid gjennom helseopplysninger sammen med alle nye og innkalte pasienter for å avdekke om de kan ha krav på refusjon for tannbehandlinger. Ta med deg legejournalen din og det du får tak i av røntgenbilder, NAV-vedtak og andre relevante dokumenter. Jo mer dokumentasjon vi har, desto bedre.

Apollonia tar oppgjøret med Helfo for deg

Colosseum Tannlege Apollonia har avtale om direkte oppgjør med HELFO. For deg som pasient, betyr det at vi ordner alt papirarbeidet, og du slipper å legge ut for det som kan være en kostbar behandling, for så å søke om refusjon.

Apollonia tar oppgjøret med Helfo for deg, slik at du slipper å ta noen risiko

Siden tannlege Fredrik Skodje er godkjent av NAV for å gjøre trygdefinansiert tannimplantatbehandling, får du hjelp raskt og du betaler kun egenandelen hvis du har krav på refusjon.

Fredrik Skodje
Fredrik Skodje
Tannlege - Godkjent for implantatprotetikk med trygdestønad.
Fredrik sørger for at du blir ledet gjennom behandlingen uten ubehag og med et resultat som gir deg smilet tilbake.
Fredrik Skodje
Fredrik Skodje
Tannlege - Godkjent for implantatprotetikk med trygdestønad.
Les mer »

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer
TA EN TANNREISE TIL ÅLESUND
Legg tannbehandling og opphold til Ålesund

Opplev Ålesund

En perle omkranset av hav, fjorder og Sunnmørsalpene.
Les mer »

Overnatting

Vi anbefaler opphold på Hotel Brosundet
En opplevelse »

Reise til Ålesund

Det går flere flyruter daglig til Ålesund.
Sammenlign her »

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger