Tannregulering

Apollonia bilde

Tid for tannregulering

Jo tidligere man kommer i gang med tannregulering – jo bedre.

Et skjevt barnesmil kan være sjarmerende og søtt, men jo tidligere man starter behandling med tannregulering, jo bedre vil det være – for barn og for lommebok.

Man kan med fordel sette i gang forebyggende behandling av barn mens de fremdeles har en blanding av melketenner og permanente tenner. Ved tidlig oppstart behøves gjerne mindre inngrep for å fikse på eventuelle under- eller overbitt. Den forebyggende behandlingen hos barn innebærer oftest bruk av plate.

Tannregulering justerer eller påvirker veksten til feilstilte tenner, og kjever med underbitt, overbitt eller andre vekstfeil. Behandlingen blir ofte utført med hensyn til estetikk og kan utføres gjennom hele livet.

Vi har tid, når du har tid

Hos Apollonia Tannklinikk har vi ingen ventetid, og fleksible åpningstider. Alt for å sikre at du får den behandlingen du trenger – når du trenger den.

Vi har også et opplegg for samkjøring:

Det vil si at, dersom flere fra samme familie, nabolag eller klasse ønsker behandling hos oss, samler vi timene på en enkelt dag, slik at det er mulig å kjøre én bil til klinikken.

Riktig pris

illustrasjon tann

Vi har en avtale om direkte oppgjør med Helfo. Denne avtalen sikrer at du kun betaler egenandelen hos oss, og så ordner vi alle søknader om refusjon for deg. Det finnes også refusjonsordninger for pasientreiser – ta kontakt så finner vi ut om du kan få dette.

Du får vite hele prisen før vi begynner, og det koster ikke noe ekstra å dele opp beløpet.

Apollonia Tannklinikk garanterer våre pasienter følgende:

  • Pristilbudet er bindende – det blir ikke tatt mer betalt for behandlingen enn først avtalt.
  • Ved behov for omgjøring/påsetting av streng blir det ikke tatt betalt for ny egenandel, dersom omgjøringen påbegynnes før pasienten fyller 20 år. Etter fylte 20 år kan det bli tatt betalt for medgåtte materialer.
  • Totalprisen etterkontroller, reparasjoner må betales for.

Kvalitet

Apollonia Tannklinikk er en topp moderne klinikk. Våre lokaler er oppgraderte og nyoppussede, parkeringsmulighetene er strålende, og vi håper at den trygge atmosfæren skal gi deg den beste starten på din behandling.

Har du plager, eller skjemmes du av skjeve tenner, kan vi hos Apollonia hjelpe deg uansett alder. Vi tilbyr usynlig tannregulering for deg som vil holde tannreguleringen for seg selv.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Skal poden ha tannregulering?Poden

Tannregulering kan være et stort steg å ta for noen. Behandlingen er omfattende, og tar lang tid. Her har vi satt sammen en digital informasjonspakke for mobil, til deg som har spørsmål omkring tannregulering. Den dekker alt fra første time hos tannlegen, til dagen reguleringen skal av.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger