Tannregulering

Apollonia bilde

Plate

Det finnes flere metoder for å flytte tenner. Kjevestillingsfeil hos barn kan forebygges, men det er aldri for sent å regulere på tennene.

jente holder plate for å justere overbitt eller underbitt

Plate på tennene

Det går an å forebygge tann- kjevestillingsfeil. Dette gjøres ofte i blandingstannsettet, og poenget er å unngå at man senere må gjøre større inngrep. Dette kan gjøres ved hjelp av plater, som brukes om natten og om kvelden. Platen kan tas av og på tennene av pasienten selv, og bør brukes minst 10-12 timer per døgn.

Jo tidligere, jo bedre

Som regel er det slik at jo tidligere man setter i gang behandling, jo mindre blir inngrepet. Behandlingstiden med fast tannregulering i det permanente tannsettet blir kortere eller unødvendig, og platebehandling gir ikke økt risiko for hull i tennene. Innledende behandling med plate brukes også for å utvide kjevene slik at behovet for tanntrekking reduseres.

Platene kan ha ulike farger og figurer i seg, vi har et stort utvalg.

plate på tennene fra kjeveortoped for  å justere tenner, underbitt og overbittplate på tennene fra kjeveortoped for  å justere tenner, underbitt og overbittTannplate fra kjeveortoped med eget design - fotball

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Skal poden ha tannregulering?Poden

Tannregulering kan være et stort steg å ta for noen. Behandlingen er omfattende, og tar lang tid. Her har vi satt sammen en digital informasjonspakke for mobil, til deg som har spørsmål omkring tannregulering. Den dekker alt fra første time hos tannlegen, til dagen reguleringen skal av.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger