Tannregulering

Apollonia bilde

Usynlig tannregulering

Hvis du har skjeve tenner som plager deg, kan tannregulering være noe for deg. Tenner kan flyttes på hele livet, det er dermed aldri for sent å få et penere tannsett.

usynlig regulering som ingen ser

Tennene dine kan påvirker livskvaliteten

Skjemmes du over smilet ditt og unngår å smile bredt? En undersøkelse for American Assciation of Orthodontists viser at tannregulering gir økt selvtillit. Tannreguleringen trenger ikke å synes under behandlingen, det finnes flere typer tannreguleringer som er usynlige. Med usynlig tannregulering er ikke strengen synlig fra utsiden og forblir dermed en sak mellom deg og din tannlege.

Hvorfor usynlig tannregulering?

Det er mange, særlig voksne pasienter, som av estetiske grunner ikke ønsker å gå med synlige klosser (brackets) på framsiden av tennene.

Andre grunner kan være dersom man er avhengig av et normalt tannsett for å kunne utøve et yrke, for eksempel om man er trompetist, eller lignende.

Behandlingen er mer kostbar enn synlig tannregulering, men pasienten innrømmes trygderefusjon på arbeidet.

En annen fordel er at innsiden av tennene er mer robuste. Behandlingen kan også utføres på en del unge pasienter dersom det er ønskelig. Forutsetninger for en slik behandling, er tenner som sitter godt fast i kjevebenet, samt god munnhygiene.

Colosseum Tannlege Apollonias kompetanse er kvalitetssikret av European Society of Lingual Orthodontics med kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth.

Kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Skal poden ha tannregulering?Poden

Tannregulering kan være et stort steg å ta for noen. Behandlingen er omfattende, og tar lang tid. Her har vi satt sammen en digital informasjonspakke for mobil, til deg som har spørsmål omkring tannregulering. Den dekker alt fra første time hos tannlegen, til dagen reguleringen skal av.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger