Tannregulering

Apollonia bilde

Usynlig tannregulering

Hvis du har skjeve tenner som plager deg, kan tannregulering være noe for deg. Tenner kan flyttes på hele livet, det er dermed aldri for sent å få et penere tannsett.

Tennene dine kan påvirker livskvaliteten

Skjemmes du over smilet ditt og unngår å smile bredt? En undersøkelse for American Assciation of Orthodontists viser at tannregulering gir økt selvtillit. Tannreguleringen trenger ikke å synes under behandlingen, det finnes flere typer tannreguleringer som er usynlige. Med usynlig tannregulering er ikke strengen synlig fra utsiden og forblir dermed en sak mellom deg og din tannlege.

Hvorfor usynlig tannregulering?

Det er mange, særlig voksne pasienter, som av estetiske grunner ikke ønsker å gå med synlige klosser (brackets) på framsiden av tennene.

Andre grunner kan være dersom man er avhengig av et normalt tannsett for å kunne utøve et yrke, for eksempel om man er trompetist, eller lignende.

Behandlingen er mer kostbar enn synlig tannregulering, men pasienten innrømmes trygderefusjon på arbeidet.

En annen fordel er at innsiden av tennene er mer robuste. Behandlingen kan også utføres på en del unge pasienter dersom det er ønskelig. Forutsetninger for en slik behandling, er tenner som sitter godt fast i kjevebenet, samt god munnhygiene.

Apollonia Tannklinikks kompetanse er kvalitetssikret av European Society of Lingual Orthodontics med kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth.

Kontakt oss
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger