Tannregulering

Apollonia bilde

Tannregulering for voksne

Alle fortjener et fint og uhemmet smil. Dersom du skjemmes og skjuler smilet ditt fordi du har skjeve tenner, er jo dette fryktelig synd. Colosseum Tannlege Apollonia kan hjelpe deg med å få jevne tannbuer som ser helt naturlige ut, og får deg til å smile bredt.

Tannregulering for voksne hos Colosseum Tannlege Apollonia i Ålesund

Aldri for sent

Takket være gode og usynlige metoder er det flere og flere voksne som ønsker behandling. Å ha tannregulering er både raskere og mer skånsom nå enn hva det var tidligere, og det er dessuten aldri for sent å begynne med behandlingen.

Voksne pasienter, som av estetiske grunner ikke ønsker å gå med klosser (brackets) på utsiden av tennene, tilbys ”usynlig tannregulering”. Colosseum Tannlege Apollonia er av de få tannklinikker som behersker denne behandlingsmetoden.

Tannregulering som del av annen behandling

I enkelte situasjoner, som ved tanntap eller slitasje, følger rehabilitering, og det kan være nødvendig med tannregulering for at tennene skal erstattes eller bygges opp igjen. Regulering kan gjøres i forkant av behandling med tannbroer, tannkroner og fasetter.

Videre kan det være flere grunner til at du som voksen trenger tannregulering. Tannkjøttsykdom, forverrede bittfeil og ønske om et pent smil er andre grunner til å vurdere tannregulering. I enkelte tilfeller kan du som voksen ha rett på trygderefusjon på kjeveortopedisk tannbehandling.

Muskel- skjelettplager og spenningshodepine

Voksne mennesker med symptomer fra kjeveledd og tyggemuskulatur har av og til bittfeil som en mistenker kan være årsak til plagene. Da går en gjerne ikke rett på tannregulering, men prøver først å dempe symptomene med en bittskinne som pasienten bruker om natten. Kjeveortopeden samarbeider ofte med fysioterapeut om disse pasientene.

Kontakt oss

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Skal poden ha tannregulering?Poden

Tannregulering kan være et stort steg å ta for noen. Behandlingen er omfattende, og tar lang tid. Her har vi satt sammen en digital informasjonspakke for mobil, til deg som har spørsmål omkring tannregulering. Den dekker alt fra første time hos tannlegen, til dagen reguleringen skal av.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger